Ijab Qabul

Little Caliph

Aug 14, 2012

Promosi Ramadhan

Assalamualaikum ^_^


Izan Yacob Bridal house ada buat promosi sepanjang bulan Ramadhan (lg berapa hari je tinggal)
Kalau area johor ni bridal memangggg mahaii (normally above 6k) huhuhu
cantik2 juga design dari abg izan tu, orangnya pun macam peramah ^_^

** serach kt FB Izan Yacob Bridal house (sorry tak dapat link kan sb office hour tak boleh buka FB hehe)

Harga promosi Ramadhan utk pakej dewan jadi 4k =) lengkap semua!
tak kira majlis bulan berapa, tahun depan pun boleh yang penting booking dulu sekarang dgn deposit RM500

Bila kira-kira... kalau burn RM500 tu lagi berbaloi dari lambat booking end up harga pakej semua 6k-7k++ standard pakej dewan bridalsss kat sini huhuhu mahaiii kan... tapi harap tak burn lah

InsyaAllah kalau amik yg 4k tu boleh jimat around 2-3k++ gak huhuhu boleh guna untuk kesinambungan hidup mendatang, InsyaAllah =P

Ada pm fb abg izan tu utk tanya apa je yg akan dpt dalam pakej dwn 4k tu... ni yg akan diberi:

- pelamin dewan (3 panel++ ~ penuh stage)
- hiasan main table
- sepasang baju sanding L/P
- baju potong kek L/P
- solekan 2x (nikah & sanding)
- baju nikah (perempuan shj)
- aksesori (crown, rantai, dll) utk L/P
- bunga laluan 8 pcs
- arch (gerbang)
- meja kek
- alat renjis
- red karpet
- payung
- bantal & kipas

InsyaAllah nak pergi butik dia esok dgn Cik Fifah ^_^ nak tanya betul2 & tengok2... if ok boleh booking sb nak harga promosi

Semoga dipermudahkan dan diberkati Allah urusan ini, InsyaAllah


Ok atataa ^_^