Ijab Qabul

Little Caliph

Jan 30, 2014

Comot

Rasa comot momot muka, dressing wuwuuuu
Pergi opis ke kuar ke rotate baju-baju yang sama dari muat sampai dah kurang muat wuwuuu
Shawl banyak terbiar kat rumah... yang disarung tetap 2 3 tudung segera... bercinta nya nak lilit shawl tapi dalam hati nak pakai cantik2... naaaakkk

Comotnya rasa wuuwuuuu

Next week dah mula semester baru, weekend ni nak pergi usha kedai baju/blouse/jubah kalau tak alahaiii setiap minggu ada je baju yang dah pakai minggu lepas... basuh pakai basuh pakai hehehe kita tengok pun muak apalagi student takda mood nak belajar nanti =P

Harap jumpalah yang selesa pakai, selesa memandang, murah harga hihihi

Jangan comot momot mai... kesian suami hahaha



Jan 12, 2014

Duhai anak


22w 6d


Alhamdulillah awak dah masuk 22w 6d nak (InsyaAllah)

Semoga awak sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik & dalam perlindungan dan jagaan-Nya (Aamiin)

Ummi harap semoga Allah makbulkan kelahiran awak dari rahim ini dalam keadaan yang baik, ditempat yang baik, persekitaran yang baik yang penuh kasih sayang, bersama orang yang beriman & terjaga aurat ummi.. Aamiin..

Apa jua perancangan-Nya semoga ummi, abah & semua sebenar syukur, redha & bersangka baik pada Yang Empunya.. Aamiin..

Maafkan ummi sayang...banyak kekhilafan ummi..


Assalamualaikum duhai anak yang kasih pada Allah & cinta pada Rasulullah s.a.w kerana Allah.
Aamiin..