Ijab Qabul

Little Caliph

Jan 30, 2014

Comot

Rasa comot momot muka, dressing wuwuuuu
Pergi opis ke kuar ke rotate baju-baju yang sama dari muat sampai dah kurang muat wuwuuu
Shawl banyak terbiar kat rumah... yang disarung tetap 2 3 tudung segera... bercinta nya nak lilit shawl tapi dalam hati nak pakai cantik2... naaaakkk

Comotnya rasa wuuwuuuu

Next week dah mula semester baru, weekend ni nak pergi usha kedai baju/blouse/jubah kalau tak alahaiii setiap minggu ada je baju yang dah pakai minggu lepas... basuh pakai basuh pakai hehehe kita tengok pun muak apalagi student takda mood nak belajar nanti =P

Harap jumpalah yang selesa pakai, selesa memandang, murah harga hihihi

Jangan comot momot mai... kesian suami hahaha



No comments: